امام جمعه گنبدکاووس با اشاره به امضای روز گذشته تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا توسط روسای جمهور دو کشور، تصریح کرد: این تفاهم‌نامه سندی بر حقانیت و مشروعیت حقوق ملت ایران در بخش‌های مختلف است که باید آنگونه که رهبری انقلاب در پیام خویش فرمودند بر حسن اجرای آن نظارت دقیق داشت.

حجت‌الاسلام محمود ترابی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع نمازگزاران گنبدی افزود: اجرای کامل این تفاهم‌نامه، پیروزی ایران را تکمیل و نهایی خواهد کرد، اگرچه آمریکا قابل اعتماد نیست و هرگونه عدول از بندهای آن، سند دیگری بر بدعهدی این کشور مستکبر خواهد بود.

وی پیام رهبری را سند آینده روشن ایران اسلامی دانست و اضافه کرد: این بیانیه جایگاه یک حکمرانی تمام عیار و جامع برای ملت ایران و محور مقاومت لبنان را ترسیم و دشمن را نیز منکوب کرد.

امام جمعه گنبدکاووس تصریح کرد: بیانیه رهبری جلوی برخی تندروها و افراطیون نسبت به تفاهم‌نامه را گرفت و با تایید دلسوزی مسوولان و تعهد آنها جهت نظارت بر اجرای تفاهم‌نامه، ملت مبعوث شده ایران را نیز در کنار خویش قرار داد.

حجت‌الاسلام ترابی تسلط و نظارت بر تنگه هرمز را حق قانونی کشورمان دانست و افزود: این حق ایران که توانست یقه آمریکا و دشمنان را بگیرد نباید در هیچ شرایطی از دست برود.

امام جمعه گنبدکاووس همچنین با تبریک فرارسیدن هفته قوه قضائیه، گفت: کارکنان این دستگاه، پشتیبانان اصلی اجرای عدالت در جامعه هستند.

حجت‌الاسلام ترابی با تسلیت فرارسیدن ماه محرم، برلزوم برگزاری باشکوه محافل عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام در مساجد، تکایا و حسینیه‌ها تاکید کرد و پیشنهاد داد: اجتماع بزرگ عزاداران حسینی در یکی از روزهای دهه نخست محرم در گنبدکاووس برگزار شود.

وی به اعلام برنامه‌های تشییع پیکر رهبر شهید هم اشاره کرد و از عموم مردم خواست با حضور پرشور در این مراسم یکبار دیگر عظمت ملت ایران را به رخ جهانیان بکشانند.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایرنا