رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: تغییر چهار بیمارستان تحت نظر این دانشگاه در گنبدکاووس به مرکز آموزشی و درمانی در هفته دولت امسال انجام خواهد شد.
سعید گلفیروزی عصر شنبه در جلسه قرارگاه شهیدحسین همدانی ویژه هفته دولت در سالن شهید باهنر ساختمان استانداری گلستان اظهارداشت: شاید این تبدیل جزو پروژههای عمرانی یا اشتغالزا محسوب نشود، اما این تبدیل به لحاظ افزایش کیفیت ارائه خدمات و دستاوردی ارزشمند است.
وی بیان کرد: این تبدیل یکی از مسایلی بود که مردم شرق گلستان دو دهه دنبالش بودند.
وی خاطرنشان کرد: البته این تبدیل شدن، نیازمند تکمیل شدن بخشهای دیگر این بیمارستانها است که اعتبارات آن در بودجه سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ لحاظ خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بیمارستانهای پیامبر اعظم (ص)، آیتالله طالقانی، شهیدمطهری و شهدای گنبدکاووس تغییر ساختار خواهند یافت.
گلفیروزی افزود: مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس هم در هفته دولت مورد بهرهبرداری قرار میگیرد، اما پذیرش دانشجو رشته کاردانی در این مجتمع از مهرماه سال آینده خواهد بود، زیرا اکنون در حال تکمیل زیرساختهای آن هستیم.
- منبع خبر : ایرنا
Sunday, 12 January , 2025