علی عبدالعلی‌زاده نماینده ویژه رییس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور به همراه رییس سازمان شیلات ایران در بازدیدی از موزه ماهیان خاویاری در جزیره آشوراده، از نزدیک با ظرفیت‌های شیلاتی این منطقه آشنا شد.

سیدمصطفی عقیلی‌نژاد، مدیر امور ماهیان خاویاری استان گلستان، در این دیدار با تشریح ظرفیت‌های تولید ماهیان خاویاری، خواستار حمایت جدی‌تر دولت از این صنعت ارزشمند شد.

وی تأکید کرد: گلستان می‌تواند به قطب تولید خاویار و ماهیان دریایی در کشور تبدیل شود.

عقیلی‌نژاد گفت: طرح موزه ماهیان خاویاری در آشوراده، اقدامی در راستای معرفی ظرفیت‌های پرورش ماهی این منطقه است. این طرح با هدف سرمایه‌گذاری برای ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز، جذب گردشگران و افزایش سودآوری ساحل‌نشینان اجرا می‌شود.

وی افزود: در کنار راه‌اندازی این موزه، احداث فروشگاه، آکواریوم خاویاری و نمایش آبزیان سواحل خزر استان گلستان نیز پیش‌بینی شده که به توسعه اقتصادی و گردشگری منطقه کمک خواهد کرد.

مدیرکل شیلات گلستان نیز در این بازدید از پیشرفت چشمگیر استان در پرورش ماهی در دریا خبر داد و گفت: با توجه به کاهش منابع آب‌های داخلی، توسعه پرورش ماهی در قفس به‌عنوان بخشی از اقتصاد دریامحور در اولویت قرار گرفته است.

اسماعیل جباری افزود: تاکنون مجوز تولید بیش از هزار تن ماهی در دریا صادر شده و بومیان منطقه استقبال بی‌نظیری از این طرح نشان داده‌اند.

به گفته وی سود مناسب، دسترسی به آب پایدار و تولید ماهی باکیفیت، سرمایه‌گذاران را به این حوزه کشانده و هم‌اکنون ۷۰ قفس و پن پرورش ماهی در سواحل کم‌عمق گلستان، به‌ویژه در منطقه خواجه‌نفس گمیشان، فعال است. این حرکت نه‌تنها به اقتصاد محلی رونق می‌بخشد، بلکه گامی بزرگ در راستای خودکفایی شیلاتی کشور محسوب می‌شود.

نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست های کلی توسعه دریامحور همچنین از جزیره آشوراده، خلیج گرگان، قفس‌های پرورش ماهی در دریا، اردوگاه دانش‌آموزی جزیره و سایر ظرفیت‌های دریایی و ساحلی بندرترکمن بازدید کرد.

در این بازدید استاندار گلستان ، فرماندار بندرترکمن ومدیران مرتبط توضیحات لازم در مورد ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دربا محور را به نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست های کلی توسعه دریامحور ارائه کردند.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایرنا