خط کشی، نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی، ایجاد شانه خاکی و اصلاح نقاط حادثه‌خیز از نیازهای ضروری ۸۱۰ کیلومتر راه فرعی و روستایی گنبدکاووس است که به‌گفته مسوولان و کارشناسان، انجام آن موجب ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی این شهرستان خواهد شد.

تعدادی از مسوولان و کارشناسان راهنمایی و رانندگی گنبدکاووس روز شنبه در جلسه شورای ترافیک این شهرستان خواستار توجه و اهتمام جدی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان به رفع نیازهای جاده‌های روستایی این شهرستان مرزی با گستره پنج هزار و ۷۲ کیلومتر مربع وسعت شدند.

رییس پلیس راه مینودشت و گالیکش که بخشی از راه‌های اصلی، فرعی و روستایی گنبدکاووس درحوزه فعالیت این پلیس راه قرار دارد، گفت: طول بالای راه‌های فرعی و روستایی گنبدکاووس که بیشتر آنها فاقد تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی، خط کشی و شانه خاکی هستند، سبب شده تا ۸۰ درصد سوانح رانندگی این شهرستان در راه‌های روستایی آن اتفاق بیفتد.

سرهنگ دوم علی‌اصغر آشورفارسیانی افزود: کم توجهی به راه‌های روستایی گنبدکاووس بویژه حاشیه و شانه خاکی راه، سبب شده تا برخی کشاورزان حاشیه جاده را هم برای زراعت خود شخم بزنند و شانه خاکی برای جاده باقی نگذارند.

فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه از کم توجهی مسوولان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان به حوزه راه‌های فرعی و روستایی این شهرستان مرزی گلایه‌ کرد و گفت: با وجود مشکلات اعتباری و تنگناهای مالی کشور، انجام خط کشی و نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی در جاده‌های فرعی و روستایی گنبدکاووس ضروری است.

عبدالقدیر کریمی با یادآوری حادثه ۳۰ شهریور پارسال و برخورد تریلی با یک مینی بوس در جاده اینچه‌برون به گنبد که منجر به فوت ۱۵ نفر و مصدوم شدن ۱۸ نفر دیگر شد، افزود: پس از این حادثه استاندار گلستان در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان برلزوم رفع مسائل و مشکلات راه‌های فرعی و روستایی گنبدکاووس تاکید کرده بود.

وی اضافه کرد: با گذشته یک سال از این حادثه، اقدامات قابل توجهی در بخش راه‌های فرعی و روستایی گنبدکاووس انجام نشده که برای حفظ سلامت مردم و کاهش سوانح رانندگی، ارتقای ایمنی جاده‌های این شهرستان مرزی ضروری است.

همچنین رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گنبدکاووس نیز در این نشست، کمبود اعتبار را از دلائل اصلی ایجاد مشکلات حوزه راه‌های فرعی و روستایی این شهرستان دانست و گفت: برای خط کشی جاده‌های روستایی گنبدکاووس تاکنون ۲ مناقصه برگزار شده اما به سبب نوسانات قیمت‌ها، هیچ پیمانکاری حاضر به شرکت در آن نشد.

علی اصغر خسروی با تاکید بر پیگیری اجرای خط کشی جاده‌های اصلی و فرعی گنبدکاووس در روزهای آینده، افزود: در طول سال تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی متعددی در جاده‌های این شهرستان نصب می‌شود اما در برخی مواقع این تابلوها به سرقت رفته و مشکلات کماکان به قوت خود باقی می ماند.

  • منبع خبر : ایرنا