معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان از تولید هزار و ۴۶۵ تن قارچ دکمه‌ای و صدفی خبر داد.

نویدرضا فرهانی گفت: از ۱۳۷ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در ۱۴ شهرستان استان از ابتدای سال تا پایان آبان هزار و ۴۶۵ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای و صدفی تولید و روانه بازار شده است.

به گفته فرهانی، این میزان از سطح ۶۵ هزار و ۸۲۴ متر مربع برداشت شده است.

او ادامه داد: در کارگاه‌های پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید می‌شود.

او گفت: همچنین در هر دوره ۳ تا ۴ چین محصول قارچ برداشت می‌شود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هرچین ۴ تا ۵ کیلوگرم در متر مربع است.

اهمیت توسعه قارچ‌های خوراکی را می‌توان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.

به لحاظ آب و هوای مناسب استان گلستان تولید مواد اولیه مانند کاه و کلش و اسپان (بذر اولیه تولید قارچ) برای پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی به راحتی امکان پذیر است.

  • منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان