عبدالغفار تخله افزود: مصرف روزانه استان ۱۲۰تُن است و ۵۸۰تُن معادل ۸۰درصد مازاد نیاز استان به سایر استان‌های کشور مانند تهران، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان و یزد ارسال می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی گلستان گفت: روزانه ۷۰۰تُن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

عبدالغفار تخله افزود: مصرف روزانه استان ۱۲۰تُن است و ۵۸۰تُن معادل ۸۰درصد مازاد نیاز استان به سایر استان‌های کشور مانند تهران، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان و یزد ارسال می‌شود.

تخله از افزایش ۱۰درصدی جوجه ریزی در استان خبر داد و افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۲۲میلیون و ۴۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.

  • منبع خبر : صداوسیما