مهارت ذبح شرعی یکی از احکام حکیمانه اسلام برای بدست آوردن گوشت بهداشتی، سالم، حلال و پاک است.

مسئول حوزه نماینده ولی فقیه در دامپزشکی: سالانه ۱۴ میلیون راس دام سبک و سنگین و یک میلیارد قطعه مرغ ذبح می‌شود.

مهارت ذبح شرعی یکی از احکام حکیمانه اسلام برای بدست آوردن گوشت بهداشتی، سالم، حلال و پاک است.

اکنون ۵۵۰ کشتارگاه در کشور است که ۲ هزار ضابط بهداشتی بر آن نظارت دارد که اجرای دقیق احکام شرعی نیازمند مهارت برای ضابطین است.

  • منبع خبر : ایرنا