متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که برای حفظ ریزمغذی‌های موجود باید به زمان صرف میوه نیز توجه کرد که در ادامه همین مطلب به آن پرداخته‌ایم.

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که برای حفظ ریزمغذی‌های موجود باید به زمان صرف میوه نیز توجه کرد که در ادامه همین مطلب به آن پرداخته‌ایم.

زمانی که میوه پس از غذا میل می‌شود، تفاوت در مدت زمان هضم با دیگر خوراکی‌ها عامل از بین‌رفتن ویتامین‌ها و دیگر ریزمغذی‌های موجود در میوه می‌شود.

انتخاب میوه به‌عنوان میان‌وعده بسیار مفید و نسبت به بیسکوئیت و تنقلات شیرین ارجحیت دارد.

  • منبع خبر : همشهری